Helaas, dit pand is verkocht

9150 Kruibeke

Omschrijving

Kruibeke : Volledig vernieuwde woning, 3 slpk in groene omgeving

Deze investeringseigendom, gelegen in een groene omgeving, voorzien van alle nieuwigheden, volledige isolatie, luchtzuiveringssysteem, domotica, vloerverwarming, HR condensatieketel, nieuw dal, enz… noem maar op, kortom een huis goed om zonder zorgen en investeringen de toekomst in te gaan. De woning heeft een zeer aangename, nieuwe keuken met natuurstenen werkblad. De living met zijn extra lichtstraat en schuifraam geeft uit op het koertje met achteruitweg wat misschien aan de kleine kant is maar mogelijkheid biedt om een tafel, stoelen en BBQ te plaatsen en te genieten! Boven hebben we 3 slpk en een extra WC. Als U op zoek bent naar een starterswoning, investering of gewoon een woning waar je weet waar je aan toe bent en morgen wil verhuizen, bel vandaag nog voor een bezoek! EPC 149. Vergunning uitgereikt, Woongebied, Geen dagvaarding uitgebracht, voorkooprecht ruimtelijke ordening, Geen verkavelingsvergunning


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar