Helaas, dit pand is verkocht

9150 Kruibeke

Omschrijving

Laatste lot, laatste kans!

Wil je graag bouwen nabij het centrum van Kruibeke met een landelijk uitzicht? Dan is dit de place to be! Er zijn reeds 2 loten bouwgrond verkocht! Hier mag men een half open woning bouwen met een maximum diepte van maar liefst 17 meter. Men heeft geen bouwverplichting. De woning van uw dromen kan er als volgt uitzien: ruime inkomhal met apart toilet, berging, grote woonkamer en keuken met zicht op de tuin. Op de eerste verdieping is er een nachthal, drie slaapkamers en badkamer. Men heeft ook nog de keuze om de zolder in te richten met een vaste trap. Alles is naar eigen smaak te kiezen, van materialen tot afwerking. Het is tevens mogelijk om de woning ruwbouw winddicht te kopen. Prijs woning winddicht + grond 246 100 Euro exclusief btw en kosten. Neem vandaag contact op met ons kantoor voor meer informatie. Geen vergunning uitgereikt, Woongebied, Geen dagvaarding uitgebracht, Voorkooprecht ruimtelijke ordening, Verkavelingsvergunning.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar