Helaas, dit pand is verkocht

9220 Hamme

Omschrijving

VRIJSTAANDE INSTAPKLARE WONING MET 2 SLPKS EN TUIN

Opzoek naar een ideale starterswoning met 2 slaapkamers en een ruime tuin? Dan is dit de perfecte woning voor u. De woning heeft een gezellige woonkamer die aansluiting heeft aan de keuken. Verder komt u terecht in de badkamer en aansluitend een veranda. Ook is er nog een extra kamer benden die u voor verschillende doeleinden kan gebruiken. Verder komt u terecht op een groot terras en een ruime tuin die u tal van mogelijkheden biedt. Op het 1ste verdiep vindt u 2 ruime slaapkamers. Dit huis is niet alleen de ideale starterswoning maar ook een ideale opbrengsteigendom. Verwarming: aardgas met gaskachels in de keuken en de leefruimte. EPC: 391, Dubbele beglazing. Wenst u meer informatie te verkrijgen of een bezoek? Contacteer ons! 052 46 38 03.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar