Helaas, dit pand is verkocht

9140 Elversele

Omschrijving

Elversele: Ruime gezinswoning met tuin en garage.

Deze woning met centrale ligging is toch rustig gelegen in een doodlopende straat. Met zijn vier slaapkamers, grote woonkamer, ruime tuin en maar liefst 200m² bewoonbare oppervlakte biedt dit huis een zee van ruimte. De woonkamer kijkt uit over de afgesloten tuin en het pas aangelegde terras. Er is een geïnstalleerde keuken met ruimte voor een ontbijthoek, aansluitend is er een ruime berging die ook dienst doet als wasplaats. Van hieruit is ook doorgang naar de garage en de tuin. Op het gelijkvloers is ook een gastentoilet voorzien. Op de bovenverdieping zijn er vier slaapkamers en een badkamer. De badkamer is voorzien van twee wastafels, ligbad en aparte douche. Verder is er via een zoldertrap toegang tot de zolder, die reeds is geïsoleerd en afgewerkt in gipsplaat. Centrale verwarming op aardgas, gunstig EPC van 211 kWh/m².


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar