Helaas, dit pand is verkocht

9170 De Klinge

Omschrijving

Luxueuze woning in de perfecte wijk.

Zeer rustig gelegen energiezuinige woning (EPC 126.41) van 2008 met een gevelbreedte van 9 m, gelegen op een plein in een doodlopende, kindvriendelijke wijk en in perfecte staat. Beneden vindt u een ruime inkomhal met gastentoilet, Living/eetkamer met zeer veel lichtinval omwille van de hoge ramen die tot het plafond reiken en 6 m overlappen van de totale 9 m breedte. Grote open moderne keuken met ingebouwde vaatwasser en oven met aansluitend een ruime garage met alle nutsvoorzieningen inclusief ruimte voor wasmachine en droogkast met voldoende ingemaakte kasten. Vanuit de living hebt u zicht op de onderhoudsvriendelijke tuin met groot terras waar het gezellig vertoeven is in de zomer. Boven bevinden zich 3 zeer ruime slaapkamers met aparte berging. Daarnaast nog een badkamer van 13,6 m2 inclusief bad met aparte regendouche. De zolder is volledig geïsoleerd en kan desgewenst nog omgebouwd worden naar extra kamer wegens een stahoogte van 2,1 m. Kortom: de woning is zeer goed onderhouden en in perfecte staat.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar