Helaas, dit pand is verkocht

9100 Sint-Niklaas

Omschrijving

UNIEKE & PRACHTIG ONDERHOUDEN VILLA

Deze unieke villa biedt een zee van ruimte en tal van mogelijkheden. Er zijn 5 slaapkamers aanwezig in deze woning, alsook een ruime dressing. 4 slaapkamers op het eerste verdiep & 1 op het gelijkvloers. Er zijn 3 badkamers, waaronder een wellness ruimte met bubbelbad & sauna, & 2 keukens. De woning is uitermate geschikt als kangoeroewoning of ideaal voor een vrij beroep. Ook heeft de woning 2 ingangen met aan elke ingang een mooie inkom.
De verwarming werkt via een CV op stookolie. Er liggen zonnepanelen op de woning, hierbij horen nog certificaten van 350 euro. De elektriciteit is goedgekeurd. Het EPC bedraagt 226.
Na dit alles is er ook nog een zee van functionele ruimte, er is een aparte berging/strijkruimte & ook is er een bergzolder & een zeer handige (droge!) kelder.
In de tuin vindt u een mooie pergola & een ruim tuinhuis waar een fitnessruimte in ingericht is. Carport aanwezig.
Deze woning komt pas echt tot zijn recht “in het echt”, aarzel dus niet om een bezoek te brengen aan deze prachtige woning.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar