Helaas, dit pand is verkocht

9940 Ertvelde

Omschrijving

Gerenoveerd duplex appartement met 2 slpks en terras

Dit recent appartement (2005) werd onlangs nog gerenoveerd met splinternieuwe keuken, badkamer, vloeren en verwarmingsinstallatie. Het is gunstig gelegen aan de rand van Gent met de E34 en R4 vlakbij, op een steenworp van scholen, winkels en openbaar vervoer. Energiezuinig en gelegen in een zeer rustige omgeving. Indeling: vernieuwde keuken met alle modern comfort, lichte woonkamer met een groot schuifraam dat toegang geeft naar het mooie terras. Verder een apart gastentoilet, volledig vernieuwde badkamer met inloopdouche. Er zijn twee slaapkamers. Overal centrale verwarming op aardgas. Lage algemene kosten. Zeer gunstig EPC 127! Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse kan u steeds terecht op 052/46.38.03 of via info@uw-huis.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar