Helaas, dit pand is verkocht

9140 Elversele

Omschrijving

Landelijk gelegen gezinswoning met een prachtige tuin

Deze woning is ideaal gelegen in het rustige Elversele, te midden de velden en het groen. Toch biedt deze woning een vlotte verbinding met uitvalswegen, winkels en scholen zijn er in de buurt. De woning is gelegen op een stuk grond van +2500m², de tuin kijkt weids uit over de achterliggende landbouwgrond. Indeling: grote inkomhal, drie ruime slaapkamers, badkamer, grote woonkamer met haardvuur en veel lichtinval dankzij de grote ramen rondom, keuken met plaats voor ontbijthoek, berging, inpandige garage met plaats voor 2 auto’s, zolder over de ganse woning. Verder staat er op het perceel een dubbele garage met grote zolder. Centrale verwarming op aardgas, conforme elektriciteit (vernieuwd). EPC 377. Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse kan u steeds terecht op 052/46.38.03.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar