Helaas, dit pand is verkocht

9250 Waasmunster

Omschrijving

Ruime gezinswoning met tuin, 4 slpks en garage

Deze woning is zeer rustig gelegen in een doodlopende straat te Waasmunster, te midden het groen en toch op een boogscheut van het centrum. Scholen, winkels en openbaar vervoer zijn er op wandelafstand. Biedt mogelijkheden voor zelfstandige activiteit (praktijk) of uitgebreide hobby. Indeling gelijkvloers: een inkomhal met gastentoilet, grote garage, aan de achterzijde 2 bergruimtes (hebben alle voorzieningen om omgebouwd te worden naar een studio) met aansluitend een kleine badkamer met lavabo en douchecel. Mooie tuin aan de achterzijde. 1e verdieping: hal met gastentoilet, leefruimte waaronder ingerichte keuken met alle modern comfort en eetplaats. balkon aan de voorzijde. woonkamer met bureauruimte en veel natuurlijke lichtinval dankzij de grote ramen. Aansluitend is er een overdekt terras aan de achterzijde, met trap naar de tuin. 2e verdieping: Ruime badkamer met ligbad, aparte douche, dubbele wastafel en sauna. Verder 3 slaapkamers en vaste trap naar de zolderkamer. Energiezuinig met overal centrale verwarming op aardgas (recente ketel), dubbel glas en gunstig EPC van 173 kWh. Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse kan u steeds terecht op 052/46.38.03.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar