Helaas, dit pand is verhuurd

9250 Waasmunster

Omschrijving

Waasmunster: woning met terras en 3 slaapkamers

Deze woning is rustig gelegen in het landelijke Sombeke, Waasmunster, maar heeft toch een goede verbinding met de E17 en A12. Het werd zopas compleet gerenoveerd en geïsoleerd. De woonkamer biedt dankzij de talrijke ramen veel natuurlijke lichtinval, aansluitend is er de pas vernieuwde keuken die voorzien is van alle modern comfort zoals vaatwas, keramische kookplaat, koelkast en warme luchtoven. Op de bovenste verdieping vinden we een compacte maar compleet vernieuwde badkamer naast de 3 slaapkamers. Verder is er op het gelijkvloers een berging die tevens ook dienst doet als wasplaats. Buiten is er een koertje met een overdekte berging. Op alle kamers centrale verwarming op aardgas met hoogrendementsketel, overal ventilatie met warmterecuperatie, wat een laag energieverbruik garandeert! EPC 251. Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse kan u contact opnemen op het nummer 052/46 38 03.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar