Helaas, dit pand is verhuurd

9250 Waasmunster

Omschrijving

Nieuwbouw, luxe appartement in landelijke omgeving

Laatste appartement van dit nieuwbouwproject! Dit appartement is zeer gunstig gelegen in een rustige straat te Waasmunster, de tuinen grenzen aan natuurgebied. Binnen de omheining is voldoende parkeerplaats voorzien, elk appartement beschikt ook over een private (fiets)berging. Het appartement is uitgerust met 2 slaapkamers en met 2 badkamers. Het appartement is op het gelijkvloers voorzien van een goed uitgeruste keuken met alle modern comfort. De woonkamer geniet van veel natuurlijke lichtinval dankzij de grote ramen. Er is een berging/wasplaats en telkens zijn er 2 toiletten voorzien. Op de verdieping vinden we de slaapkamers en badkamers. Dit appartement is gebouwd naar de meest recente normen en beschikt over individuele vloerverwarming met aardgas en moderne ventilatie, wat een zeer laag energieverbruik garandeert. EPB 40. Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse kan u steeds terecht op 052/46.38.03.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar