Helaas, dit pand is verhuurd

9100 Nieuwkerken-Waas

Omschrijving

Nieuwbouw appartement, dakterras, 2slpks

Dit energiezuinig appartement is gebouwd volgens recente energienormen en is uitgerust met een ventilatiesysteem met warmterecuperatie, verwarming en airco. Dit alles zorgt voor een beperkt energieverbruik. Goede ligging, net buiten Sint-Niklaas met een vlotte verbinding naar de autosnelwegen (E34 en E17) en gewestwegen. Scholen en winkels op wandelafstand. Indeling: Inkomhal, gastentoilet, ruime woonkamer met veel natuurlijke lichtinval dankzij de grote ramen aan voor- en achterzijde, keuken met alle modern comfort zoals vaatwasmachine, ruime berging met wasplaats. Op de verdieping 2 slaapkamers en de ruime badkamer met nachttoilet en inloopdouche. Terras met extra berging aan de voorzijde, aan de achterzijde een ruim privé dakterras. Algemene kosten in de huurprijs inbegrepen, garage apart beschikbaar(50€). EPC 82,8kWh. Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse kan u terecht op 052/46.38.03


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar