Helaas, dit pand is verhuurd

9150 Kruibeke

Omschrijving

Nieuwbouwappartement met 2 slpks, tuin en carport

Dit nieuwbouwappartement op het gelijkvloers is gelegen op een rustige locatie in het centrum van Kruibeke. Scholen, winkels en openbaar vervoer zijn er op wandelafstand. Indeling: Inkomhal, apart toilet, ruime woonkamer met open keuken (vaatwas, oven, keramische kookplaat, dampkap en koelkast.) Er is een breed schuifraam met hor naar de grote tuin. Verder nog een aparte berging met wasplaats. 2 ruime slaapkamers en ruime badkamer met grote inloopdouche en dubbele wastafel. Grote, omheinde tuin met aangelegd terras, achterpoortje en tuinhuis. Verder een carport voor 1 wagen. Overal dubbel glas en centrale verwarming op aardgas, ventilatie C, E-peil 80. Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse kan u terecht op 052/46.38.03 of via info@uw-huis.be.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar