Helaas, dit pand is verhuurd

9140 Temse

Omschrijving

Gerenoveerd appartement, 3 slaapkamers en garage

Dit appartement op de tweede verdieping is centraal gelegen en biedt een goede verbinding met de autosnelweg. Winkels, scholen en openbaar vervoer zijn er vlakbij. Pas gerenoveerd met nieuwe ramen en deuren, dubbel glas, geïsoleerd dak, nieuwe vloeren, nieuwe verwarming,… Balustrades van de balkons zijn intussen vervangen. Grote woonkamer met veel natuurlijke lichtinval, voorzien van een open haard en met toegang tot het terras aan de zijkant. Aansluitend de ruime keuken met alle comfort zoals vaatwasmachine en ontbijthoek. Naast de keuken een extra (slaap)kamer die dienst kan doen als berging. Drie ruime slaapkamers, allemaal met toegang tot terras. Badkamer met inloopdouche. Apart toilet. Wasplaats. Overal centrale verwarming op aardgas. Geen bijkomende kosten. Mogelijkheid voor het huren van een garage voor 45€/maand. Twee balkons. Goed EPC 195! Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse neem contact op 052/46.38.03


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar