Helaas, dit pand is verhuurd

9100 Sint-Niklaas

Omschrijving

Modern, energiezuinig appartement

Dit appartement is recent grondig gerenoveerd. Vloeren, muren en plafonds werden geïsoleerd, verwarming en elektriciteit werden volledig vernieuwd en keuken en badkamer werden volledig vervangen. Zo is er ook een nieuwe verwarmingsinstallatie op gas en is overal inbouw LED-verlichting geplaatst, wat een laag energieverbruik garandeert! De ruime woonkamer biedt veel natuurlijke lichtinval en je kunt er genieten van de gezelligheid van de gashaard. De keuken sluit hierop aan en is voorzien van alle modern comfort. Aan de voor- en achterzijde van het appartement is er telkens een klein balkon voorzien. De badkamer is volledig betegeld, voorzien van extra toilet en een ruime inloopdouche met regensproeier. Naast de slaapkamer is er een apart gastentoilet voorzien. Verder is er een berging en bestaat ook de mogelijkheid garage bij te huren voor 55 €/maand. EPC 272. Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse kan u steeds terecht op 052/46.38.03 of via info@uw-huis.be.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar