Helaas, dit pand is verhuurd

9100 Sint-Niklaas

Omschrijving

Nieuwbouwappartement met 2 slaapkamers en lift

Dit luxueus appartement op de tweede verdieping is gunstig gelegen aan de rand van de stad. Winkels, scholen en openbaar vervoer zijn er op wandelafstand. Indeling: Een inkomhal met gastentoilet. De grote, lichte woonruimte heeft een praktische keuken met alle modern comfort zoals vaatwasmachine, koelkast en aparte diepvries. Aansluitend een ruim, zuiders gericht terras. Verder een nachthal, badkamer met inloopdouche en 2 slaapkamers. Het appartement heeft een eigen autostaanplaats en een privé (fiets)berging. Er is overal vloerverwarming, aangesloten op een geothermische warmtepomp, wat een zeer laag energieverbruik garandeert. Eerste bewoning! Provisie voor warm water, verwarming en algemene kosten 100€. Een garage kan gehuurd worden voor 50 €/maand. Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse kan u steeds terecht op 052/46.38.03.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar