Helaas, dit pand is verhuurd

9220 Hamme

Omschrijving

Te huur in Hamme:

Ruim appartement 2 slpks, terras, lift
Dit appartement is gunstig gelegen, op de rand van het centrum van Hamme in een rustige straat. Winkels, scholen en openbaar vervoer zijn er op wandelafstand. Indeling: Inkomhal met plaats voor vestiaire. Ruime woonkamer met veel natuurlijke lichtinval, langs het schuifraam is er toegang tot het dakterras. Aansluitend de moderne keuken met alle comfort zoals vaatwasmachine. Apart toilet, badkamer is uitgerust met bad én douche. Berging met wasplaats. Verder twee slaapkamers die telkens voorzien zijn van kabel- en internetaansluiting. Privé kelderberging. Mogelijkheid om een garage bij te huren. Overal dubbel glas, centrale verwarming op aardgas en gunstig EPC …….., wat een laag energieverbruik garandeert! Algemene kosten 40€. Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse kan u steeds terecht op 052/46.38.03


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar