Helaas, dit pand is verhuurd

9220 Hamme

Omschrijving

Hamme: Ruim appartement met lift, terras en garage

Hamme: Ruim appartement met lift, terras en garage
Dit appartement in Hamme is goed gelegen op wandelafstand van het centrum. Via de lift komt u gemakkelijk op de eerste verdieping. De grote woonkamer (38m²!) biedt dankzij de grote ramen veel natuurlijke lichtinval. Aansluitend is er de aparte keuken, voorzien van oven, kookplaat en koelkast met vriesvak. De twee ruime slaapkamers hebben beide toegang tot het gezellige terras aan de achterzijde. Verder is er een compacte badkamer, een apart toilet en een bergruimte. Er is overal dubbel glas en centrale verwarming voorzien met een hoogrendementsketel op aardgas. Op het gelijkvloers is er een garage met plaats voor twee auto’s en een private berging. Onmiddellijk beschikbaar, geen extra kosten! EPC428. Voor meer info of een bezichtiging kan u steeds terecht op 052/46.38.03


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar