Helaas, dit pand is verhuurd

9140 Elversele

Omschrijving

Nieuwbouwappartement met 1 slaapkamers, lift en garage

Dit BEN-appartement (Bijna Energie Neutraal) is nagelnieuw (2017) en rustig gelegen in Elversele. Er is een uitstekende verbinding met snelwegen en gewestwegen terwijl scholen en openbaar vervoer er vlakbij zijn. Bij het bouwen is er gekozen voor een ecologische aanpak met geothermische warmtepomp en vloerverwarming, ventilatie met warmterecuperatie, gebruik van regenwater, enz. (berekend verbruik verwarming slechts 35€!) Indeling: woonkamer met veel natuurlijke lichtinval, open keuken met alle modern comfort zoals vaatwasmachine, ruime slaapkamer, badkamer met inloopdouche, berging met wasplaats. Prijs is Inclusief individuele garage en algemene kosten. Voldoet aan E-peil 29, vereist is voor bouwvergunningen van 2020. Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse kunt u steeds terecht op 052/46.38.03.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar