Helaas, dit pand is verhuurd

9140 Elversele

Omschrijving

Nieuwbouw appartementen met 2 slpks en garage

Deze goed uitgeruste appartementen zijn gebouwd naar recente normen (E-peil 60) wat resulteert in een zeer laag energieverbruik. Dit gebouw is rustig gelegen en biedt een goede verbinding met snelwegen en gewestwegen, ook garages zijn voorzien. Elk appartement beschikt over een privé terras of tuin, verder is er ook een grote gemeenschappelijke tuin die vrij beschikbaar is voor de bewoners. Indeling: Inkomhal met ruimte voor vestiaire en apart toilet, woonkamer met veel natuurlijke lichtinval dankzij de grote ramen. Aansluitend de keuken met alle modern comfort zoals een ingebouwde vaatwasmachine. Ruime berging met wasplaats. Telkens 2 slaapkamers en een badkamer met ligbad en extra nachttoilet. In het grootste appartement is een derde slaapkamer voorzien en is de badkamer uitgerust met ligbad en douche. Huurprijzen tussen 660 € en 840€, incl.garage, 30€ algemene kosten. Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse kan u terecht op 052/46.38.03.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar