Helaas, dit pand is verhuurd

9200 Dendermonde

Omschrijving

App. met 2 slaapkamers, terras en garage

Dit appartement is zeer gunstig gelegen ter hoogte van de Grote Markt in Dendermonde; scholen, winkels en openbaar vervoer liggen er op wandelafstand. Aan het appartement is verder een overdekte autostaanplaats verbonden en een privé fietsberging. Verhuur op korte termijn is hier mogelijk, alsook verhuur met alle meubels en huisraad. Indeling: inkomhal met vestiaire en apart toilet. Woonkamer met voldoende natuurlijke lichtinval dankzij de grote ramen aan de voorzijde. Aansluitend is er de open keuken met alle modern comfort. Berging met wasplaats. Aan de achterzijde twee slaapkamers met elk hun eigen sanitaire ruimte. Ruim privé-terras in hardhout.
Algemene kosten (lift, gang) en garage zijn in de prijs inbegrepen. Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse kan u steeds terecht op 052/46.38.03.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar